Details

Filmen, editen en storytelling zijn de drie dingen die ik doe. Hierbij vind ik het belangrijk om sfeer, details en mensen te verwerken in een onvergetelijk verhaal. En dit is nu precies wat mijn werkwijze zo anders maakt dan anders.

Zoals je kunt zien stem ik in mijn films, beeld en geluid heel nauw op elkaar af. Dit is een groot onderdeel van wat jullie verhaal zo mooi maakt. Omdat ik van mening ben dat jullie verhaal het mooist is wanneer ik dit van heel de dag kan laten zien, heb ik binnen mijn werkwijze de voorkeur om de hele dag aanwezig te zijn. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een film meer tot leven komt wanneer er vanuit meerdere hoeken wordt gefilmd. Daarom kom ik nooit alleen op jullie bruiloft, maar zorg ik dat ik standaard met twee videografen aanwezig ben. Vervolgens lever ik na de bruiloft jullie film digitaal af beginnend vanaf 4-5 minuten.

EXTRA’S

Tijdens jullie dag zijn er in de vorm van speeches, ceremonies en andere plechtigheden, vele onvergetelijke momenten. Naast de bruiloftsfilm is het mogelijk om deze momenten in z’n geheel op te laten nemen. Hierbij wordt er een extra camera op statief geplaatst. Ook is het mogelijk om een hard disk te bestellen met hierop al het ruwe materiaal.